top of page
Pragmatisch &
oplossingsgericht

SonKracht richt zich met name op duurzaamheids- en energievraagstukken van bedrijven en overheidsinstellingen. Onder andere door het bieden van praktische oplossingen om de energiebesparing te vergroten en CO2 uitstoot te beperken. Maar ook advies bij aanbestedingen, projectbegeleiding bij verduurzamingstrajecten, toetsing in de praktijk, monitoring en periodieke verrekeningen behoren tot de mogelijkheden. Hieronder een aantal projecten waarbij SonKracht zijn meerwaarde heeft bewezen. 

Logo Vaanster.jpg

Energieafrekeningen van WKO installaties 

Maandelijkse administratie van het gebruik van de WKO-installaties, verrekeningen & jaarrekeningen. Inclusief analyses voor optimalisatiemogelijkheden. 

logo-brabantwonen.jpg

Complexe vraagstukken m.b.t. WKO-installatie jaar afrekeningen

Interim Adviseur voor de afdeling financiën om complexe vraagstukken en klachten te behandelen en af te stemmen met de diverse interne afdelingen.

logo-elk.jpg

integraal bouwkundig en energetisch advies

Verduurzamen van de bestaande woningvoorraad; het doorrekenen van isolatie en installatie oplossingen voor de opdrachtgevers van elk Nijmegen

logo_gemeente-oss.jpg

Projectleider Duurzaamste school van Nederland

Projectleider Energie en Exploitatiemanager. Selectie en advies van de warmte-opwekmethode als ook de technische uitwerking en aankoopbegeleiding van een pelletkachel en de zonnestroom-installaties. In voorfase ook betrokken geweest bij contractvorming met stakeholders. 

Logo-Alba.jpg

Training Duurzaamheid kantoorpanden verhogen

Inhoudelijke duurzaamheidstraining geven aan diverse groepen met als doel concrete handvaten geven waarmee de duurzaamheid van kantoorgebouwen verbeterd kan worden. 

Logo Coen-Hagedoorn.jpeg

Opzetten energie administraie & opstellen jaar rekeningen 

Opzetten van de WKO-installatie inclusief contractvorming. Daarna verantwoordelijk voor de energie exploitatie en jaarrekeningen

Logo_Scherpenzeel.jpg

Aanbestedingsleidraad met hoge duurzaamheids ambitie 

Als Adviseur Duurzame Aanbestedingen de raad inzicht geven in de terminologie omtrent duurzaam bouwen en het voorbereiden van de aanbestedingsstukken inclusief de toetsing van de marktpartijen betreffende 150 te bouwen woningen.

Logo-Woonveste.jpg

Nul op de meter woning met Energie Prestatie vergoeding 

Projectleiding en matchmaker voor het conceptontwerp en de haalbaarheidsstudie om bestaande bouw te verduurzamen volgens NOM (nul-op-de-meter). Uitgangspunten: De EPV wetgeving was nog niet definitief en de woningen moesten bewoond blijven. 

Logo Glorieux.jpg

Energie neutraal zorggebouw Eindhoven

 

Energieadviseur voor de realisatie van een energieneutraal gebouw waarbij ook de niet-gebouwgebonden energie wordt opgewekt. Berekeningen en bewijslast opleveren om aan te tonen dat de verwachting ook behaald wordt.

bottom of page