SonKracht zet zich in voor een duurzamere (energie) wereld. Met deskundig advies en daadkrachtige plannen, die altijd op maat, praktisch uitvoerbaar en toekomstbestendig zijn. Bij voorbaat gericht op een optimale exploitatiefase. Want verduurzamen is vooruitkijken, zorgvuldig berekenen en slim uitvoeren.

Vooraf incalculeren in plaats van achteraf bijstellen. Met SonKracht is het zeker. Onze kracht zit in de integrale en pragmatische aanpak: Ondersteunend met bouwkundige expertise bij ontwikkeling en uitvoering en bedrijfskundig energiezuinig advies met betrekking tot een reële en rendabele exploitatiefase.

Voor oprichter Matthieu Sonnemans is SonKracht een bron van energie. Al ruim tien jaar is hij als specialist betrokken bij duurzame energieprojecten. Zijn gedrevenheid is een optelsom van zijn achtergrond in werktuigbouwkunde en bouwtechnieken en zijn enthousiasme voor duurzaamheidsvraagstukken. Elk project een nieuwe puzzel om opgelost te worden.

In zijn hoofd een echte data-analist, in zijn hart een bouwer. Dat maakt hem de ideale adviseur en projectleider bij complexe bouwtechnische energievraagstukken. Hij begrijpt de belangen en prioriteiten die spelen bij de verschillende stakeholders, doorziet snel wat cijfers betekenen en heeft met zijn pragmatische aanpak veel oog voor de verhouding tussen investeren en opleveren.

Matthieu Sonnemans, oprichter SonKracht

Een aantal van onze klanten & samenwerkingen

SonKracht

Heeseind 2-d

5392PC  NULAND

06 2468 0031

matthieu@sonkracht.nl    

t

  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon